Ultimativna adventure kaciga. Sada lakša. Poludi.

LAKŠA NEGO IKADA

Dobrodošli u novo vlakno X-PRO CARBON - nova tehnologija koja omogućuje još lakšu ugljikovu ljusku sa samo 1450 grama!

SAVREMENO MAJSTORSTVO

S novom tehnologijom X-PRO Carbon, omjer vlakana: smola savršeno se mjeri i kontrolira. To pomaže smanjiti potrošnju epoksidne smole za oko 15%, također smanjujući vrijeme stvrdnjavanja, ali prije svega, omogućavajući mu da postigne maksimalna svojstva ugljikovih vlakana u smislu otpornosti na udarce i težine.

VIŠE UDOBNOSTI

Novi X.WED 2 Carbon dolazi u 3 veličine školjke: 3 mogućnosti kućišta i 4 veličine EPS obloge odgovaraju kombinacijama kompaktnijih dimenzija s izvanrednim prijanjanjem i udobnošću.

PROFINJENA UDOBNOST, PROJEKTIRANA U MAROKU I PIRENIMA

Osim ugodne težine, unutarnja je udobnost pročišćena, testirana u ekstremnim vremenskim uvjetima, u Pirinejima i Maroku.

NOVE OBLOGE, POBOLJŠANO PRISTAJANJE

Ovaj je interijer udoban koliko i funkcionalan. Svi se komadi u potpunosti uklanjaju i peru, a izrađeni su od X-MART suhih tkanina koje pružaju mekan dodir i suše se dvostruko brže od uobičajene tkanine. Poboljšani dizajn stvara prvoklasnu udobnost, bez obzira koliko dugo putovali. Luksuzni detalji, poput sintetičkih umetaka u teksturiranoj izvedbi i narančaste pozadine - svi u kombinaciji s crnom reflektirajućom tkaninom - oduševljavaju oči.

DOĐITE DO BRZOG PRISTUPA VODI

Novi jastučići za obraze sa sustavom X-HIDRO uključuju pametne naramenice koje omogućuju pričvršćivanje cijevi i usnika hidratantnih mjehura. Jednostavni za instaliranje, jastučići za obraz s X-HIDRO naramenicama standardno su uključeni u novi VAAL i bit će dostupni kao dodatna oprema; kompatibilan sa svim modelima X.WED 2

VIZIR ZA SUNCE

Opremljen 80% zatamnjenim unutarnjim štitnikom za sunčanje i laganim mehanizmom s gumbima kojim se može upravljati čak iu lošim uvjetima s prašinom, blatom itd.

IZMJENJIVI ŠTITNIK ZA BRADU

Nova uklonjiva navlaka za podbradak koja se s velikom lakoćom može ukloniti i oprati za čišćenje blata ili prašine nakon ekstremnijih naleta.

ZAŠTITA OD PRAŠINE

Zaštita od prašine SV nova je zaštita u perforiranoj tkanini koja se brzo može postaviti ispod štitnika za sunce, kako bi se zaštitila od blata ili prašine, kada nosite terenske naočale. Nije uključeno; dostupan kao dodatna oprema, kompatibilan sa svim modelima X.WED2.

EKSTENZOR VRHA

Za cestovnu ili terensku uporabu, podesiv u pokretu i nije potreban nikakav alat.

REMEN ZA NUŽDU V2

Novi sustav remenja za nuždu: ugrađen u svaku podlogu za obraze, novi sustav traka za nuždu V2 preispitivao je obučeno medicinsko osoblje kako bi omogućio lakši i nježni pristup ozlijeđenoj glavi jahača.

AKCIJSKA KAMERA

Na vrh vrha lako se može umetnuti uklonjivi nosač.

SPECIFIKACIJE KOJE SU VAŽNE

Komplet dodataka i dalje uključuje posebnu ventilaciju za bradu za terensko djelovanje.

OSTANITE POVEZANI

X.WED2 je prema zadanim postavkama opremljen za smještaj NEXX kaciga X-COM sustava razvijenog u suradnji s poznatim Bluetooth stručnjakom SENA.

X-COM su stereo slušalice Bluetooth 3.0 s Bluetooth interfonom velikog dometa dizajnirane posebno za motocikliste koji preferiraju manje faktore oblika kako bi povećali svoje performanse u vožnji, a pritom zadržavaju bogate značajke Bluetooth interfona.

Pomoću X-COM možete telefonirati bez ruku na Bluetooth mobitelu, slušati stereo glazbu ili glasovne upute GPS navigacije putem Bluetooth bežične veze i voditi interfonske razgovore u duplexu s drugim vozačima.