Sklopiva moto kaciga

MT Helmets ATOM jedna je od putnih kaciga . Pogodna je i za gradske vožnje i za dulja putovanja. Priprema za Pinlock, uklonjiva i periva unutrašnjost, štitnik od sunca i priprema za komunikaciju. Dizajnirana je i proizvedena u Španjolskoj, dvostruko homologirana, tj. i otvorena i zatvorena. Model MT Helmets Atom među najprodavanijim je kacigama u Europi.

Vanjska ovojnica izrađena je od termoplastike oblikovane ubrizgavanjem s tehnologijom H + I + R + P (ubrizgavani polimeri u precizne blokove za lakši i otporniji materijal). Dostupan je u dvije veličine (mala: XS-S i velika: M-XXL). Unutarnja presvlaka izrađena je od antialergijske, uklonjive i perive 3D pjene koja nije zapaljiva. Međutim, preporučujemo upotrebu krpice ili marame. Unutarnji materijal nazvan poliester, koji ima različite gustoće, znači da motociklistička kaciga učinkovito apsorbira silu u slučaju udara. Kaciga sadrži ventilacijske kanale i postiže maksimalnu ventilaciju čak i u slučaju zatvorene sklopive kacige. Kanali se lako mogu zatvoriti ili otvoriti jednom rukom tijekom vožnje. Otvori za usis zraka nalaze se sprijeda i na vrhu kacige, a otvori za vrući zrak straga.

Dvostruko homologirana sklopiva kaciga

Zašto je ova kaciga najbolje što možemo dobiti za takvu cijenu? Budući da se radi o dvostruko homologiranoj sklopivoj kacigi. Ima certifikat odobren od strane P / J, što znači da je certificiran ne samo kao otvorena, već i kada je zatvorena. Podesivo mikro zatvaranje olakšava otkopčavanje i pričvršćivanje motociklističke kacige. Vanjski vizir izrađen je od polikarbonata i otporan na ogrebotine (100% maksimalan vid). Lako se uklanja bez upotrebe alata. Sadrži i unutarnji vizir koji učinkovito zamjenjuje sunčane naočale. Vaša motociklistička kaciga pripremljena je za Pinlock, koji se može kupiti kao opcija. Pinlock je vrlo učinkovit uložak protiv magle koji će vam najbolje koristiti u proljetnoj i jesenskoj sezoni.

Kada kupujete, dobivate i praktičnu torbu za pohranu koja vam koristi dok putujete ili ste kod kuće. Sklopiva moto kaciga za sve generacije i vrste motociklista. Atraktivna grafika, međutim, dodaje samo točku na i.