VOZITE SA STRAŠĆU

Savršen partner za vožnju sa i bez vizira: SCHUBERTH M1 PRO prava je dodatna oprema za svaki tip motocikl - bilo kruzer, tourer, naked ili veliki motocikl. Optimizirani usis za ventilaciju glave, novi dizajn interijera i velika udobnost nošenja čine ovu jednu od najudobnijih JET kaciga na tržištu. I naravno kompatibilan s bešavnom Bluetooth komunikacijom.

Visoka tehnologija u pogledu sigurnosti: Školjka kacige

Jedinstvene proizvodne metode korištene za školjke kaciga kod tvrtke SCHUBERTH osiguravaju malu težinu uz zadržavanje optimalne stabilnosti. Izravna obrada vlakana (DFP) jedna je od SCHUBERTH-ovih inovacija. Uključuje beskrajniu kalem staklenih vlakana koji robot izreže na komade i otpuhuje u kalup. Točno definirana količina smole dodaje se u predformu i zatim se komprimira pod visokim tlakom u zagrijanom kalupu kako bi se stvorila ljuska kacige izuzetno visoke čvrstoće.

Višedijelna konstrukcija unutarnje ovojnice omogućuje izvanredno apsorbiranje sile, čime se povećava sigurnost.

Savršena ventilacija

Zahvaljujući našem inovativnom usisu za ventilaciju glave, vaša je glava dobro prozračena unutar kacige čak i na dužim putovanjima.

Kanali za ventilaciju već su integrirani u ljusku kacige tako da se postiže posebno velika cirkulacija zraka. Iznimna udobnost vožnje zahvaljujući izvanrednoj ventilaciji.

Uz to, kaciga ima uočljivu aerodinamiku: stabilnost u smjeru, bez uzdizanja i odbijanja - zahvaljujući obliku razvijenom u vjetrovnom tunelu.

Sunčani vizir

Integrirani štitnik za sunce, slobodno podesiv u sekundi.

I najbolja vidljivost zahvaljujući:

  • Optički vizir klase 1 - jasna vidljivost bez izobličenja
  • Spremna protiv zamagljivanja

Remen s mikro ključaonicom: Precizno i sigurno

Svaki put kada stavite kacigu, brava s kopčom olakšava postavljanje brade.

Sloboda razgovora

Unaprijed su instalirani mikrofon i zvučnik za komunikacijske sustave SC1M i SRC M1.

Po želji opremljen novim SC1M komunikacijskim sustavom koji povezuje do tri sudionika poziva u roku od nekoliko sekundi. Najbolji zvuk za navigaciju, glazbu i telefoniranje - čak i istovremeno, zahvaljujući dva Bluetooth® uređaja.