MT Helmets Avenue jedna je od otvorenih kaciga za skutere Jet, namijenjena svakodnevnoj uporabi na mopedima ili većim maksi skuterima s boljom zaštitom od vjetra. Urbana jet kaciga koja pruža udobnost i dobro pristaje.

Otvorena jet kaciga za skuter

Vanjska ovojnica izrađena je metodom H + I + R + P tehnologije, koja je injekcijski oblikovani polimer, vrlo otporan na udarce i istodobno na svjetlost. MT Helmets motociklističke kacige imaju ECE i DOT certifikat. Unutarnja presvlaka je uklonjiva i periva i izrađena je od negorivih materijala. Materijali su također antialergijski. Osim ventilacijskog sustava, unutarnji dio ljuske izrađen je od različitih materijala, a unutarnji polistiren različite gustoće, koji učinkovito apsorbira silu u slučaju udara. Podesivo mikro zatvaranje olakšava otkopčavanje motociklističke kacige.

Motociklistička kaciga za maksi skuter

Ovo je jet kaciga koja može biti prikladna za malo veću brzinu nego što to može postići maksi skuter. Vanjski vizir izrađen od optičkog polikarbonata otporan je na ogrebotine, vizir s unutarnjim hladom izvrsna je zamjena za sunčane naočale i posebno je koristan za one koji nose korektivne naočale. MT Helmets Avenue je ona prava jet otvorena kaciga.