Potpuno nova sklopiva motociklistička kaciga za motocikliste koji traže utjehu, ali ipak žele nešto više. To je dinamična, elegantna i kompaktna sklopiva kaciga sa širokim kutom gledanja, iznimnom prozračnošću i zvučnom izolacijom.

PREKLOPNA KACIGA NA RAZINI

Tamo gdje se spajaju sigurnost i miran um, putovanje postaje jedinstveni užitak u vožnji. 3D dizajniran interijer nudi vam iznimnu udobnost i optimalno pristajanje. Sigurnost pruža vanjska ljuska u tri različite veličine (mala: XXS-S, srednja: SM, velika: L-XXL). Kaciga NEXX izrađena je od kompozitnih vlakana (posebna X-Matrix tehnologija). Ako imamo na umu da je Vilitur preklopna kaciga, tada oko 1625 grama doista nije velika težina. Verzija s ugljikom već je lakša s ponosnih 1550 grama. Unutarnja krema za sunčanje korisno je rješenje umjesto sunčanih naočala, onima koji koriste korektivne naočale bit će od velike pomoći. Otvor filtrira više od 99% UV svjetla, što može oštetiti vaše oči. Vanjski vizir spreman je za uložak Pinlock, koji je danas praktički neophodan. Što je? To je jednostavno umetak protiv zamagljivanja i postavljen je na unutarnju stranu vizira. Sklopive kacige NEXX X.Vilitur već standardno imaju Pinlock umetak. Kažu da je tiha sklopiva kaciga zlata vrijedna. Svaki motociklist želi vožnju oko glave bez buke. Gumeni profili oko vizira i unutar maske osiguravaju da NEXX X.Vilitur nije obična bučna modularna kaciga. Unatoč činjenici da može biti otvoren, što nam koristi u gradskoj vožnji i kada se moramo zaustaviti na benzinskoj pumpi. Međutim, kada zatvorimo kacigu, ovisimo o dobrom sustavu ventilacije. NEXX kacige poznate su po dobroj ventilaciji, izdašan sustav ventilacije sastoji se od dva otvora za ulaz zraka i dva otvora za izlaz zraka. Na taj način imate stalni pristup svježem zraku i izlaz suvišnog vrućeg zraka. Zimska membrana unutar ljuske pruža bolju kontrolu protoka zraka.

Budući da je ovo oprema za motocikliste koji ipak žele nešto više, NEXX se pobrinuo za pripremu za X-COM 2 komunikaciju ili neki drugi univerzal koji se može kupiti kao opcija. Jednostavno rečeno; vaša će komunikacija biti elegantno skrivena unutar kacige bez nepotrebnih dijelova ili kabela koji ometaju ili ometaju izgled kacige. Naravno, oni motociklisti koji žele nešto više ponekad žele uhvatiti i svoje najljepše trenutke kako bi mogli sačuvati svoja sjećanja. Predpriprema vam omogućuje postavljanje akcijske kamere na gornji ili bočni dio motociklističke kacige. Motociklistička kaciga NEXX pružit će savršeno moto iskustvo.

Odobrenje: certificirano u skladu s ECE / 22-05, DOT FMVSS 218 i NBR-7471: 2001, dvostruko odobreno (otvoreno i zatvoreno).